Om oss

Hej på er!

 

Välkomna till vår webbsida där ni kan lära er mer om näringslära och varför det är så bra att ha lite extra koll på det. Sidan drivs av oss, två tjejer i 25-årsåldern, som tycker att det är riktigt roligt och intressant att studera hur vi människor kan må som bäst av vad gäller olika slags mat.

 

Vi heter Sara och Malin och vi pluggar ämnet på universitetsnivå sedan 2 år tillbaka. Vi pluggar på Folkhälsoprogrammet med inriktning näringslära, något som vi älskar att studera.

 

För övrigt är vi två sportintresserade tjejer som älskar att röra på oss. Det kan vara allt från klättring till längdskidåkning och från yoga till crossfit. Vi anser att motion är en stor del av livet och det går hand i hand med näringslära. Det går liksom ihop för att du som människa ska känna dig på topp. Det är väldigt viktigt att var och en finner sin favoritsport att utöva. Det går lika bra med pilates, dans eller styrketräning, bara man tycker det är roligt att utöva, så blir det så mycket enklare att hålla på med i längden. Både din kropp och knopp kommer att tacka dig så mycket för att du ger dem något gott tillbaka.

 

Vi båda valde att studera näringslära eftersom vi tycker att det är något viktigt att kunna för att må så bra som möjligt. Tänk bara på hur mycket vi använder våra kroppar varje dag för att komma till jobbet, utföra olika sysslor och sedan hämta barn eller utöva någon aktivitet. Våra kroppar är unika och de ska hålla i många år och därför tycker vi att det är så viktigt att ge den det den behöver.

 

Vi vet att det finns en del där ute som tycker att det är lite krångligt att komma på rätt bana vad gäller kosthållning och hälsa, men då finns vi här för er och vi hjälper mer än gärna till med era frågor och funderingar.

 

Vi ser mycket fram emot att i framtiden jobba inom det här och vi vill redan nu dela med oss av vår kunskap till våra läsare. Vi ser det som något mer än bara ett arbete. Det handlar mer om en livsstil som ger en ett långt och härligt liv att leva! Därför tycker vi att det är så kul att dela med oss av vår kunskap och vad näringslära handlar om.